Huvudbakgrund
Plan.se
Plan är nätverket för effektiva flöden.
"Vi ger riktig kunskap"
Ntverk Utbildning Evenemang Om Plan
 

Om Plan

 

Våra lärare

Basen för vår framgång är vårt nätverk av skickliga lärare. Hos oss möter du lärare som har praktisk erfarenhet och gedigen teoretisk förankring.

Till vardags arbetar de exempelvis som konsulter eller företagsledare på olika företag runt om i Sverige. Flera av våra lärare är forskare och lärare på högskolor och universitet.

 

 

 

 
Bli medlem!

Bli en del av Sveriges största nätverk inom Supply Chain!

>> Bli medlem!

 

       
   
Henric Alsterman

Olof Andersson,

har sin bakgrund inom telekom-industrin hos Ericsson, Solectron och Flextronics. Olof har mångårig erfarenhet av lean, både nationellt och internationellt. Arbetar idag på Ma4 Nordic som verksamhetskonsult med inriktning mot utbildning och implementation av lean inom företag och organisationer.

  Pia Anhede

Pia Anhede,

är konsult sedan drygt 20 år med inriktning mot implementation av lean. Hon har erfarenhet från längre förändringsprojekt inom både produktion och service. Pia har jobbat i mer än 30 företag i över tio länder. Civilingenjör från Chalmers.

         
Pär Bergstedt

Pär Bergstedt,

har en bakgrund som planeringschef och arbetar idag med rådgivning och utbildning inom logistik- och produktionsutveckling i egen verksamhet.

 

Per Englund,
har ca 20 års erfarenhet av att arbeta med Lean. Per har sin bakgrund från fordonsindustrin, från företag som Scania, SAAB och Finnveden. Han arbetar idag som konsult på Real Consulting med inriktning mot service och administration.

 
         
Joakim Gustafsson

Joakim Gustafsson,

arbetar som Business Relations Manager och verksamhetskonsult med fokus på SCM och dess IT-stöd. Han har erfarenheter från systemimplementeringar för kunder till Consafe Logistics och PipeChain, samt från affärs- och logistik-utveckling hos Fujitsu. Civilingenjör från Linköpings Tekniska Högskola och Technische Universität Darmstadt.

  Joakim Hillberg

Joakim Hillberg,

är konsult sedan drygt 20 år med inriktning mot implementation av Lean. Han har huvudsaklig erfarenhet från längre förändrings-projekt inom både produktion och service. Joakim har jobbat i mer än 30 företag i över tio länder och är civilingenjör från Chalmers och MBA från INSEAD.

         

Jan Holm,

Har under 25 år arbetat med konceptutveckling, effektiv kundhantering och logistik inom återförsäljarnätverk i bilindustrin med fokus på att skapa lojalitet bland personal och kunder. Mycket erfaren inom lean för serviceverksamheter och sjukvården.

 
  Oskar Jellbo

Oskar Jellbo,

är universitetslektor i industriell logistik vid Högskolan Väst i Trollhättan. Han har undervisat i logistik sedan 1992. Bakgrund från arbete med inköp på Saab Automobile. Han är certifierad enligt APICS CPIM och APICS CSCP.

 
         
Hans Jeppsson

Mikael Thulin,

har bred erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling från Siemens-Elema, Electrolux och Ericsson. Han arbetar idag på Tekniska högskolan i Jönköping. Certifierad enligt APICS CFPIM och APICS CSCP.  

  Patrik Jonsson

Patrik Jonsson,

är professor i operations & supply chain management vid Chalmers. Han har publicerat flera uppskattade böcker, bla. Logistics and Supply Chain Management. Han är certifierad enligt APICS CFPIM och APICS CSCP.

 

         
Leena Kossila

Leena Kossila,

är egenföretagande konsult med inriktning på logistik och affärssystem. Hon har arbetat på Rolls-Royce med ansvar för MPS- och affärssystem. Certifierad enligt APICS CPIM och APICS CSCP.


 
  John Landborn

John Wedel,

Arbetar på Business Region Göteborg samt ansvarar för forskningsstiftelsen LTS. John är tekn dr från Chalmers och har tidigare arbetat på bl a Chalmers, Schulstad, Schenker AB och WSP. Är certifieriad enligt APICS CPIM.

 

         
Stig-Arne Mattsson

Stig-Arne Mattsson,

är teknologie licentiat i produktions-ekonomi. Han har mångårig erfarenhet som verksamhetskonsult med inriktning på material- och produktionsstyrning. Han har författat flera artiklar och böcker inom logistikområdet. Certifierad enligt APICS CPIM, APICS CSCP och ELA ESLog.

 

Hans-Göran Melander,

har mångårig erfaranhet av produktionsflöden och lagerstyrning både i Sverige och utomlands. Arbetar idag som konsult på Imloq AB. Är certifierad enligt APICS CFPIM och APICS CSCP.

         
Jan Olhager

Jan Olhager,

är professor i strategisk produktionslogistik vid Lunds universitet. Han har publicerat ett flertal artiklar och böcker inom området och är certifierad enligt APICS CFPIM.

  Nils G Storhagen

Joakim Wikner,

är professor i logistik med erfarenhet av verksamhetsutveckling och affärssystem på nuvarande Infor och IFS. Han är certifierad enligt APICS CPIM, APICS CSCP och ELA ESLog.

         

Anders Sörqvist,

är konsult inom logistik och produktion i 15 år. Undervisar regelbundet vid avdelningen för industriell logistik vid Luleå Tekniska Universitet och är Leancoach i norr inom Produktionslyftet. Civilingenjör Industriell ekonomi.

   

 

         
 

 

 

   

 

         

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean.
Besöksadress: Gustavslundsvägen 143, 5tr, Bromma. Telefon: 08-24 12 90. E-post: info@plan.se