Huvudbakgrund
Plan.se
Plan är nätverket för effektiva flöden.
"Vi ger riktig kunskap"
Ntverk Utbildning Evenemang Om Plan
 

Nätverk

 

Mentorsprogrammet 2014/2015

Vi fortsätter med förra årets succé och drar nu igång ett nytt mentorsprogram. Det är nu dags att skicka in din ansökan. Läs mer nedan hur du går till väga.

 

Uppstartsmöte av vårt mentorsprogram kommer att ske i Stockholm den 16 maj i år. Då sker även matchningen mellan mentor och adepter utifrån geografisk bostadsort samt utmaningar och behov. Under året kommer sedan mentor och adept träffas individuellt vid 7-8 tillfällen. Programmet erbjuder en plattform för att knyta nya kontakter och skapa nya affärsnätverk. Genom att studenter möter seniora ledare, är vår ambition att skapa nytänkande för ett konkurrenskraftigt näringsliv i Sverige inom Supply Chain Management-området. För adepterna innebär programmet också att övergången från studievärlden till arbetslivet förenklas. Tänkbara frågor som kan diskuteras är t ex; Vilka jobb skall jag söka samt på vilket sätt? Hur skall jag förhålla mig till min framtida arbetsgivare, chef och kollegor? Hur säkerställer jag att mitt första jobb blir framgångsrikt?

Adepter 
Mentorsprogrammet riktar sig till studenter som läser sista året på sin logistikutbildning och som snart är på väg ut i yrkeslivet. Vi vill även att de sökande skall ha höga ambitioner och potential att bli framtida nyckelpersoner inom Supply Chain Management-området.  

Mentorer 
Mentorerna är erfarna och exklusivt utvalda medlemmarna inom nätverket Plan. De har alla många års erfarenhet av supply chain management och ledarskap och vill dela med sig av sina kunskaper och nätverk till unga talanger som har potential och förmåga att bidra till Sveriges konkurrenskraft inom området.

Ansökan
Skicka din ansökan, max tre A4-sidor, senast den 2 maj:

1. Kort CV med utbildning, anställningar, intressen samt övriga meriter och prestationer.
2.Vilka frågor/områden som du vill diskutera med din mentor och speciella önskemål om din eventuella mentorns profil.

Skicka din ansökan senast den 2 maj till Diana Chroneer. Om du blir antagen blir du kontaktad i början av maj.

Totalt kommer det att finnas 10 platser.

Uppstartsmötet är planerat till den 16 maj 2014, klockan 14-17 hos Plan, Hammarby Fabriksväg 29-31, 2 tr i Stockholm.

Programkostnad
Programmet är kostnadsfritt för antagna adepter men alla svarar själva för sina respektive resekostnader.

Har du ytterligare frågor om mentorsprogrammet så går det bra att ställa dem till Patrik Färdow, Helena Forslund eller till Diana Chroneer .

 

 
 
 
 
 
     

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean.
Besöksadress: Gustavslundsvägen 143, 5tr, Bromma. Telefon: 08-24 12 90. E-post: info@plan.se