Huvudbakgrund
Plan.se
Plan är nätverket för effektiva flöden.
"Vi ger riktig kunskap"
Ntverk Utbildning Evenemang Om Plan
 

Nätverk

 

Mentorsprogrammet 2015/2016

Plan fortsätter sitt mentorprogram men utökar det till de som arbetat några år.

 

De senaste två åren har Plan haft ett mentorprogram som nu utvärderats och beslut har tagits om att bland annat utveckla programmet och ändra målgruppen. Det nya mentorprogrammet kommer vända sig till de som har minst 1-2 års yrkeserfarenhet. Programmets upplägg är också förändrat vilket kommer presenteras för de intresserade vid ett senare tillfälle. Nästa mentorprogram kommer att börja i augusti och avslutas i maj om deltagarna väljer ett års program, även två årigt program är tillgängligt.

Vi behöver Mentorer. Vi söker personer med lång erfarenhet från arbetslivet i ledande befattningar och som vill dela med dig av sina erfarenheter och som kan stötta och utveckla sin adept.


De mentorer som Plan väljer har lätt att skapa kontakt, förtroende och är vana att utveckla personer. De är intresserade att se människor utvecklas samt är mycket duktiga lyssnare. Genom sin erfarenhet har de lätt att sätta sig in i adeptens situation. Att vara mentor är att finnas till hands för en annan människa och dela med sig av sin erfarenhet, kunskap och klokskap. Mentorrollen innebär att belysa olika alternativ och olika konsekvenser. En uppgift du har som mentor är att hjälpa adepten att formulera eller omformulera sina personliga/professionella mål.

"Dit du är på väg, där har jag redan varit"

Vad får jag ut av att vara mentor?
Din adept kan tillföra dig och din arbetsplats ny kunskap och nya perspektiv. Genom att dela med dig av erfarenheter och arbetssätt får du också möjlighet att reflektera över din yrkesroll och aktuella frågor. Genom ditt engagemang som mentor bidrar du till att stötta och inspirera framtidens medarbetare. 

Sista anmälningsdagen för både mentorer och adepter är 15 maj. Anmäl dig så snart du kan om du är intresserad så berättar vi mer om programmet. Anmälan gör du genom att maila ditt cv och ett personligt brev om varför du vill vara mentor. Plan kommer att välja 10-15 mentorer. Anmälan gör du till info@plan.se

 

 

Hampus Ny - adept 2013

>> Läs intervjun med Hampus

 

 

>> Mentorsprogrammet 2013

>> Mentorsprogrammet 2014

 

     

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean.
Besöksadress: Gustavslundsvägen 143, 5tr, Bromma. Telefon: 08-24 12 90. E-post: info@plan.se