Huvudbakgrund
Plan.se
Plan är nätverket för effektiva flöden.
"Vi ger riktig kunskap"
Nštverk Utbildning Evenemang Om Plan
 

Nätverk

 

PLAN Region √Ėst inbjuder till

Seminarie om Lean med Monika Wendleby

Onsdagen den 7 september 08.00-10.00

Gustavslundsvägen 143, 5 tr, Bromma


V√§lkommen att lyssna p√• och inspireras av Monika Wendleby, f√∂rfattare till boken ”Lean med hj√§rta och kreativitet” som p√•b√∂rjade sin Lean-resa redan 2008.

För att lyckas med Lean implementeringen krävs kunskap och insikter om att Lean handlar om betydligt mer än Verktyg och metoder! Lean är en filosofi som bottnar i respekten för den enskilda människan.

Presentation av:
Ledarskapet
Framgångarna
Framtida utmaningar

Om Monika Wendleby
Monika Wendleby har tillsammans med Isabel Runebj√∂rk skrivit boken Lean med hj√§rta och kreativitet ‚Äď om autentiskt ledarskap och kommunikation. I boken beskrivs hur man med medarbetares engagemang och kreativitet kan f√∂rb√§ttra sin verksamhet.
Monika har en bred statlig bakgrund under många år. Hon har varit med om Migrationsverkets leanresa från början.  Hon är vidare styrelseledamot i Lean Forum, en ideell förening med syfte att inspirera och sprida kunskaper om Lean. Hon bloggar också om lean-frågor i bloggen wendlebycreativelean.wordpress.com.

Målgrupp

Seminariet vänder sig framför allt till dig som ledare och beslutsfattare och som redan är inne på en Lean-resa, står inför en uppstart av ett lean-arbete eller är intresserad av att lära dig mer om Lean.V√§lkommen h√§lsar region √Ėst!

 

 

 

 
Pris och anmälan

Avgift: Träffen är kostnadsfri för dig som är medlem. Ej medlem betalar 650 kr exkl moms. Om du uteblir utan att meddela kommer du att faktureras 650 kr exkl moms.

Medlem blir du här.

Antalet deltagare är begränsat.

Anmäl dig senast den 2/9.

 
Information 

Kontaktperson: Kasewa Dabagh Celepli, 070-090 85 70

Adress: Gustavslundsvägen 143, 5 tr, Bromma

 

Aktuella nätverksträffar
 

 

 

 

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean.
Besöksadress: Gustavslundsv√§gen 143, 5tr, Bromma. Telefon: 08-24 12 90. E-post: info@plan.se