Huvudbakgrund
Plan.se
Plan är nätverket för effektiva flöden.
"Vi ger riktig kunskap"
Nštverk Utbildning Evenemang Om Plan
 

Nätverk

 

PLAN Region √Ėst inbjuder till

Coop Logistik:s terminal i Bro

Tisdag 8 mars kl 09.30-12.30

√Ąngsuddsv√§gen 10, 197 25 Bro (mellan Kungs√§ngen & bro)


Plans medlemmar ges ett unikt tillfälle att se Coop Logistik från insidan. På nätverksträffen får vi en presentation av Coop Logistiks verksamhet samt en rundvandring i terminalen i Bro där man också presenterar hur man jobbar med ständiga förbättringar.

Det finns cirka 665 Coop-butiker runt om i vårt land. De ägs av 3,4 miljoner medlemmar i 35 konsumentföreningar. Medlemsägandet förpliktar och vi står på konsumenternas sida. Vi värnar om miljö och hälsa. Vår verksamhet ska alltid stå i samklang med vad medlemmarna prioriterar och efterfrågar.

Coop Sverige har ansvar för bland annat inköp och kategori, varuflöde, format- och varumärkesstrategi samt marknadskommunikation och affärsutveckling för Coop-butiker i hela landet. Med en gemensam central styrning och likabehandling av både Coop-Sverige-ägda och föreningsägda butiker, nyttjas stordriftsfördelarna och organisationen blir kostnadseffektiv, samtidigt som en lokalt förankrad drift värnas.
Coops logistik står för varuförsörjning till alla Coop-butiker i hela landet och svarar för effektiv drift av transporter, terminaler och varuflöde.

Utgångspunkten i distributionsstrukturen är tre terminaler i Mälardalen för det kylda, frysta respektive koloniala sortimentet.

Terminalen i Bro inrymmer p√• sina ca 130 000 kvm det koloniala sortimentet. Dagligen hanterar terminalens ca 600 medarbetare omkring 5 000 lastb√§rare med mat.

Precis som övriga Coop genomgår logistiken och terminalerna en förändring där kvalitet och effektivitet står i fokus. Beprövade metoder står i centrum när medarbetarnas delaktighet och engagemang eftersträvas.


>> Anmälan


Agenda

  • Inledning och laget runt (9.30-10)

  • Presentation av Coop Logistik, varufl√∂de (10-10.30)

  • Presentation av f√∂rb√§ttringsarbetet p√• terminalen i Bro (10.30-11)

  • Rundvandring (11-12)

  • Fr√•gor & Feedback (12-12.30)

  • Avslutning

  • Lunch f√∂r den som vill (12.30-13)


V√§lkommen h√§lsar region √Ėst!

 

 

 
Pris och anmälan

Avgift: Träffen är kostnadsfri för dig som är medlem. Ej medlem betalar 650 kr exkl moms. Om du uteblir utan att meddela kommer du att faktureras 650 kr exkl moms.

Medlem blir du här.

Antalet deltagare är begränsat.

Anmäl dig senast den 4/3.

>> Anmälan

 
Information 

Kontaktperson: Gustav Tjernberg, 070-382 02 51

Lennart Johansson på Coop, 072-588 03 23

Adress: √Ąngsuddsv√§gen 10, Bro

 

Aktuella nätverksträffar
 

 

 

 

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean.
Besöksadress: Gustavslundsv√§gen 143, 5tr, Bromma. Telefon: 08-24 12 90. E-post: info@plan.se