Huvudbakgrund
www.plan.se PLAN-konferensen 2018 PLAN-konferensen 2015
Utstallare Utstallare Om konferensen Registrera
Marker

   

Välkommen på workshop den 17 april

Vi har workshops där målsättningen är att du i mindre grupp får arbeta och lära mer om ett specifikt område samt utbyta erfarenheter med andra deltagare. Här knyter du värdefulla kontakter och får många ”aha” upplevelser!
  Microphone

PLAN-konferensen

Välkommen till mötesplatsen och inspirationskällan för logistik, supply chain, produktion, planering och verksamhetsförbättring.

Här möter du kollegor, knyter nya kontakter, diskuterar aktuella frågor, finner nya verktyg, kunskap och inspiration.

 

Anmäl dig här!

 

dot

Få med er organisationens alla medarbetare och uppnå önskade resultat - Part Development

Tyvärr så är det få verksamheter som verkligen uppnår önskade resultat genom sitt Lean-arbete vilket gör att det till slut riskerar att dö ut. Denna workshopen riktar sig till de som verkligen vill veta hur man uppnår resultat samt hur man får med sig organisationens alla medarbetare i förbättringsarbetet. Mycket handlar om ledarskap men andra avgörande delar är hur man bryter ner sina övergripande mål och organisationens värderingar till konkreta aktiviteter så att alla vet om vilka förväntningar som finns på var och en varje dag.

Ola Johansson och Dan Blücher, Part Development AB

 

>> Mer om workshopen

 

 

 

dot

Leanspelet - Real consulting

För dig som inte har spelat lean spelet så har du chansen nu. Lean Spelet är vårt mest populära Lean träning historiskt och används av både högskolor och industri för att lära sig lean praktiskt och med stort engagemang.

Man kan inte bli lean genom att spela spel. Men man kan lära sig lean genom spel, simuleringar och övningar! Genom att experimentera och snabbt uppleva effekterna av olika åtgärder skapar vi nyfikenhet och nya insikter.

Per Englund, Real consulting AB

>> Mer om workshopen

dot

Supply Chain Spel - The Fresh Connection

Välkommen till en utvecklande och rolig dag för att träna dig i samarbete över funktionsgränserna och se vinsten av detta. Denna Supply chain simulering har finansiellt resultat som mål och vikten av hur vi samarbetar och tar beslut är träningen och reflektionen. Tillsammans får vi företaget att samarbeta och nå gemensam syn på övergripande mål genom att simulera en affärsverksamhet och se vinsterna finansiellt. Vi skapar strategiska mål och tar taktiska beslut för att ta vårt företag från röda siffror till svarta. Hur bör respektive roll agera för att nå bäst lönsamhet?

Håkan Espenkrona och Dan Schultz, MYSIGMA

>> Pdf - workshopen

>> Mer om workshopen

dot

 

 

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean. Tel. 08-24 12 90 E-post. info@plan.se
Start | Nätverk & medlemskap | Utbildning & certifiering | Evenemang | Om Plan