Huvudbakgrund
www.plan.se PLAN-konferensen 2018 PLAN-konferensen 2015
Utstallare Utstallare Om konferensen Registrera
Marker

Anna Dyhre

Mitt namn är Anna Dyhre. Jag är född och uppvuxen i Göteborg, även om jag på senare år har bosatt mig i Stockholm. Mitt största intresse  är employer branding – och därför delar jag gärna med mig av användbara tips och lärdomar genom att föreläsa om ämnet.

Författare, föreläsare och utbildare De senaste 15 åren har, tillsammans med mitt stora samhällsintresse, genererat kunskaper om vad som skiljer mellan en lyckad och mindre lyckad arbetsgivare. Detta försöker jag förmedla genom föreläsningar, workshops och i de böcker jag har gett ut. Professionell och erfaren Jag är medveten om att man aldrig är bättre än sin senaste föreläsning. Därför är jag mån om att alltid hålla en hög nivå och leverera matnyttig information. Förberedelser är a och o, även om mycket sitter i ryggraden efter ha hållit på med det här länge.

 

dot

 

 

 

Microphone

PLAN-konferensen

Välkommen till mötesplatsen och inspirationskällan för logistik, supply chain, produktion, planering och verksamhetsförbättring.

Här möter du kollegor, knyter nya kontakter, diskuterar aktuella frågor, finner nya verktyg, kunskap och inspiration.

 

Anmäl dig här!

 

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean. Tel. 08-24 12 90 E-post. info@plan.se
Start | Nätverk & medlemskap | Utbildning & certifiering | Evenemang | Om Plan