Huvudbakgrund
www.plan.se PLAN-konferensen 2018 PLAN-konferensen 2015
Utstallare Utstallare Om konferensen Registrera

 

Människor på fält

Välkommen till nya möten, inspiration och lärande - helt enkelt en utvecklande plats under två dagar

Vilken härlig plats vi har på Örebro konserthus. Det är fantastiskt roligt att se hur många som är engagerade i logistiklösningar av alla de slag och vill dela med sig av kunskap, lära nytt och upptäcka tillsammans.

I år vill vi utmana oss själva med fler studiebesök i logistik regionen Örebro och även om artificiell intelligens och andra nya affärsmöjligheter som påverkar logistik och produktion. Vi får möjligheten att både känna, se och lyssna på flera olika företag i Örebroregionen. Vi erbjuder en mängd studiebesök med extra allt dvs små grupper, diskussioner och tema där de bästa ställer upp och moderar såväl som delar med sig av kunskap och utmaningar. Vi bjuder in till workshops och större föreläsningar - här finns något för alla!

Lyssna på och inspireras av bland annat NetOnNet, Elektroskandia, Sportamore, Zymbios, Getinge, Swisslog, Epiroc och många fler.

Varmt välkommen!

 

 

Aktuellt program Arrow

Anmälan Arrow

 

Fabian Bengtsson

Fabian Bengtsson är ägare av NetOnNet, samt bland annat styrelseledamot i Axfood och Svensk Fastighetsförmedling. Tidigare VD i tredje generation för SIBA. Fabian utsågs 2016 till årets entreprenör. Han tar oss med på den otroliga digitala förändringsresan inom hemelektronikbranschen samt detaljhandelns utmaningar avseende bland annat det förändrade konsumentbeteendet. Fabian tycker det är viktigt att man visslar på väg till arbetet, inte därifrån.Talare Arrow

 

Last mile och automation

Sportamores sikte har från start varit att erbjuda marknadens bredaste varumärkesportfölj, djupaste utbud samt kunna erbjuda bästa tänkbara service. Vår idé är enkel, så länge vi inte startar fysiska butiker kan vi istället koncentrera oss på att välja de absolut bästa varorna på marknaden och samtidigt erbjuda dem till marknadens bästa villkor.

Sportamore.se grundades av Johan Ryding, Joakim Friedman och Jan Friedman. Under hösten 2009 skrevs första raden kod och under våren 2010 öppnade vi upp dörrarna.
Studiebesök Arrow

     
 

Möt våra medverkande företag:

     
 

 


 
         
 
 

   

 

 

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean. Tel. 08-24 12 90 E-post. info@plan.se
Start | Nätverk & medlemskap | Utbildning & certifiering | Evenemang | Om Plan