Huvudbakgrund
www.plan.se PLAN-konferensen 2017 PLAN-konferensen 2015
Utstallare Utstallare Om konferensen Registrera

 

Människor på fält

Välkommen till nya möten, inspiration och lärande - helt enkelt en utvecklande plats under två dagar

Vilken härlig plats vi har på Lindholmen Science Park, Göteborg. Det är fantastiskt roligt att se hur många som är engagerade i logistiklösningar av alla de slag och vill dela med sig av kunskap, lära nytt och upptäcka tillsammans.

I år vill vi utmana oss själva med mer om digitalisering, automatisering och nya affärsmöjligheter som påverkar logistik och produktion. Vi får möjligheten att både känna, se och lyssna på flera olika företag i Göteborgsregionen. Vi erbjuder en mängd studiebesök med extra allt dvs små grupper, diskussioner och tema där de bästa ställer upp och moderar såväl som delar med sig av kunskap och utmaningar. Vi bjuder in till workshops och större föreläsningar - här finns något för alla!

Lyssna på och inspireras av bland annat Ellos, Göteborg Landvetter Airport , Volvo Power Train, Newbody, ICA, Varner, Atlas Copco, SKF och många fler.

Varmt välkommen!

 

 

Aktuellt program Arrow

Anmälan Arrow

 

ELLOS GROUP

Välkommen att lyssna på ELLOS Group – på mindre än 24 timmar bytte Ellos Group under mars 2017 till helt nya system för sin e-handelsverksamhet

Ellos Group är idag en ledande aktör inom e-handel för mode och heminredning i Norden. Huvudkontor och större delen av verksamheten ligger i Borås. Ellos Group är verksamt inom samtliga nordiska länder med e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Stayhard. Koncernen har idag över 1,6 miljoner aktiva kunder. En nära relation till kunderna, en passion att leverera värde och en strävan att ständigt utveckla produkter och tjänster. Missa inte att lyssna på Hans Ohlsson, Vd och koncernchef Ellos Group.


Talare
Arrow

 

AB SKF

Unikt besök på SKF

Den 1 april startar SKF sin nya automatiserade anläggning. Vi får förmånen att besöka den nya automatiserade produktions anläggningen på SKF där vi får en insyn i vad SKF gör och varför.
Vi tas emot av Johanna Andersson, chef för Demand Chain och Factory Sales Support, AB SKF och Mattias Lindh, Factory Manager, Gothenburg Factory, AB SKF

Missa inte våra studiebesök!

 Studiebesök Arrow

     
 

Möt våra medverkande företag:

     
 

 


 
   
 
 

   

 

 

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean. Tel. 08-24 12 90 E-post. info@plan.se
Start | Nätverk & medlemskap | Utbildning & certifiering | Evenemang | Om Plan