Huvudbakgrund
www.plan.se PLAN-konferensen 2016 PLAN-konferensen 2015
Utstallare Utstallare Om konferensen Registrera

 

Människor på fält

Välkommen till nya möten, inspiration och lärande - helt enkelt en utvecklande plats under två dagar

Vilken härlig plats vi har på Lindholmen Science Park, Göteborg. Det är fantastiskt roligt att se hur många som är engagerade i logistiklösningar av alla de slag och vill dela med sig av kunskap, lära nytt och upptäcka tillsammans.

Vi tror att arbetssättet är det som skiljer oss åt. Låt oss fokusera på det som gör skillnad. Kunskap kring lösningar är transparent och hur vi gör saker blir helt avgörande för hur vi lyckas. I år får vi möjligheten att både känna, se och lyssna på flera olika företag i Göteborgsregionen. Vi erbjuder en mängd studiebesök med extra allt dvs små grupper, diskussioner och tema där de bästa ställer upp och moderar såväl som delar med sig av kunskap och utmaningar. Vi bjuder in till workshops och större föreläsningar - här finns något för alla!

Lyssna på och inspireras av bland annat AB SKF, Lindex, Scania, Newbody, IKEA och Volvo och många fler.

Varmt välkommen!

 

Aktuellt program Arrow

Anmälan Arrow

 

AB SKF

Välkommen att lyssna på AB SKF

SKF är en av världens ledande leverantörer av kullager, tätningar, mekatronik, smörjsystem och tjänster som inkluderar teknisk support, underhållsservice, teknisk rådgivning och utbildning. SKF är representerat i mer än 130 länder och har cirka 15.000 platser världen över. Omsättningen 2014 var 70 975 miljoner kronor och antalet anställda var 48 593.

Missa inte Alrik Danielson, vd och koncernchef , AB SKF den 27 april.


Talare
Arrow

 

Newbody

Newbody öppnar nu dörrarna till sin verksamhet

Under de senaste två åren har Newbody förändrat hela sin varuförsörjning mot ”best in class” med inspiration av flera experter inom olika områden. De har bl a infört ett heltäckande ramverk för supply chain performance, dvs mätetal och styrning av alla aktörer.

Newbody har också implementerat en daglig visuell styrning och mötesstruktur, där avvikelser och problem hanteras i realtid.

Förbättringsarbetet omfattar hela organisationen, det vill säga, alla medarbetare och hela ledningsgruppen arbetar strukturerat i förbättringsgrupper.

Missa inte studiebesöket hos Newbody!Studiebesök Arrow

     
 

Möt våra medverkande företag:

     
  Arrow Arrow
Arrow Arrow
Arrow
  Arrow
Arrow
Arrow Arrow
Arrow
 

Arrow

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
  Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
  Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
 
 


 


   

 

 

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean. Tel. 08-24 12 90 E-post. info@plan.se
Start | Nätverk & medlemskap | Utbildning & certifiering | Evenemang | Om Plan