Huvudbakgrund
www.plan.se PLAN-konferensen 2013 PLAN-konferensen 2013
Utstallare Om konferensen Registrera
Marker
 
     

Utställare

PLAN-konferensen är mötesplatsen för dig som vill utvecklas och ta del av nyheter från andra företag och leverantörer. Utställningen är en central och uppskattad del av deltagarnas ökade koll på marknaden och omvärlden.

 

Presentera ett kundcase
Till årets konferens finns nu möjligheten att presentera ett eget aktuellt kundcase. Dessa Case gör vi till en kombination av seminarium/säljmöte med de nyaste logistiska lösningarna på marknaden. Ett case är att ni tillsammans med en av era kunder berättar om en riktigt bra kundlösning. Varje case är 45 minuter med en moderator som hjälp vid avslutande frågor (ca 10 min).

Ni får: 2 platser till Plan-konferensen, seminarierum för ert kundcase samt moderator, 1 deltagare till utställarplatsen - totalt tre deltagare. Möjlighet att bjuda in en grupp av kunder och medarbetare i ert namn med 40% rabatt. 2 personer deltar kostnadsfritt på middagen i Mälarsalen. Till kunder och utställare kan middagsplats köpas till för 700 kr exkl. moms.

Pris: 50 000 kr exkl. moms per case

 

Utställare
Önskar ni endast vara med som utställare är priset 25 000 kr exkl. moms. 2 personer deltar utan kostnad i konferensen, middagen tillkommer. Ni har också möjligheten att bjuda in en grupp av kunder och medarbetare i ert namn med 40% rabatt.

 

Boka kundmöten
Under samtliga pauser finns möjlighet till bokade möten med konferensdeltagarna. Vi bokar era möten!

 

Bokning:
Kontakta Karin Lewerth för bokning,
karin.lewerth@plan.se eller 08-24 12 96

 

Välkommen!

 

Guldsponsor för Plan under 2013:

 

Utställare:

   
   
   
   
   
   
      

Plan. 08-24 12 90. info@plan.se
Start | Nätverk & medlemskap | Utbildning & certifiering | Evenemang | Om Plan