Huvudbakgrund
Plan.se
Plan är nätverket för effektiva flöden.
"Vi ger riktig kunskap"
Ntverk Utbildning Evenemang Om Plan
 

Evenemang

 

PLAN-konferensen

Varje vår ordnar PLAN en alldeles egen konferens - mötesplatsen och inspirationskällan för yrkesverksamma inom logistik, supply chain, produktion och verksamhetsförbättring.

Här möter du kollegor från hela Sverige och knyter nya kontakter, diskuterar aktuella frågor, finner nya verktyg, kunskap och inspiration.

 

PLAN-konferensen 2019

PLAN-konferensen i Malmö, 2-3 april 2019

Save the date!

 

PLAN-konferensen 2018

PLAN-konferensen i Örebro, 17-18 april 2018

Tack för att ni deltog på årets PLAN-konferensen. Första dagens företagsbesök och workshops blev mycket lyckade med bra innehåll. På kvällens traditionsenliga middag med underhållning knöts många kontakter och därefter var det dags för dag två med föreläsningar.

>> PLAN-konferensen 2018

>> Ladda ner presentationerna här

>> Bilder från Plan-konferensen


 

PLAN-konferensen 2017

PLAN-konferensen i Göteborg, 25-26 april 2017

Vi vill tacka er för ert deltagande på Plan-konferensen 2017. I år ville vi utmana oss själva med mer om digitalisering, automatisering och nya affärsmöjligheter som påverkar logistik och produktion. Vi fick möjligheten att både känna, se och lyssna på flera olika företag i Göteborgsregionen. Vi erbjöd en mängd studiebesök med extra allt dvs små grupper, diskussioner och teman samt workshops och större föreläsningar.

>> PLAN-konferensen 2017

>> Ladda ner presentationerna här

>> Bilder från Plan-konferensen


PLAN-konferensen 2016

PLAN-konferensen i Göteborg, 26-27 april 2016

Tack för att ni deltog på årets PLAN-konferensen. Första dagens företagsbesök och workshops blev mycket lyckade med bra innehåll. På kvällens traditionsenliga middag med underhållning knöts många kontakter och därefter var det dags för dag två med föreläsningar där vi fick lyssna på och inspireras av bland annat AB SKF, Lindex, Scania, Newbody, IKEA, AB Volvo och många fler.

>> PLAN-konferensen 2016

>> Ladda ner presentationerna här

>> Bilder från Plan-konferensen


PLAN-konferensen 2015

PLAN-konferensen i Södertälje, 15-16 april 2015

Vi vill tacka er för ert deltagande på Plan-konferensen 2015. Årets konferens innehöll flera spännande nyheter i form av studiebesök och workshops, men också föreläsningar och mingel. "En mycket bra konferens som gav inspiration, kontakter och idéer".

>> PLAN-konferensen 2015

>> Ladda ner presentationerna här


PLAN-konferensen 2014

2014 erbjöd Plan en unik lärande upplevelse genom workshops och studiebesök i små grupper, det gavs möjlighet till en djupare förståelse och erfarenhetsutbyte.

Deltagarna fick lyssna på föreläsare som professor Dag Näslund, Klas Arildsson Global Supply, Gambro (förvärvat av Baxter int.) samt Gert Frick på Scania och många andra spännande talare. Under dag 1 gavs möjligheten att delta i ett studiebesök på bl a AstraZeneca eller DeLaval. Deltagarna kunde även välja att gå på en workshop med Stig-Arne Mattsson eller högskoleprofessorerna Helena Forslund och Joakim Wikner.

>> PLAN-konferensen 2014

>> Se film från konferensen här

>> Ladda ner presentationerna här

PLAN-konferensen 2013

2013 är året då PLAN fyller 50 år och det fick vi nu äntligen möjlighet att fira! Vi genomförde PLAN-konferensen i mitten av april på Münchenbryggeriet på söder i Stockholm. Årets stora talare var professor Jeff Liker som talade om lean och ledarskap och hur Toyota gör. Vi fick också lyssna till Einar Gudmundsson på Volvo Cars Customer Services som applicerat Likers teorier i sin organisation - spännande. Många av våra 15 utställare presenterade relevanta case och vi fick bland annat lyssna på Volvo i Ryssland, Lindex logistikutmaningar, nystartade ApoEx och många fler.

>> PLAN-konferensen 2013

Ladda ner dokumentationen här!

Lösenord:

 

 

Tidigare konferensprogram

Program 2012
Program 2011
(pdf)
Program 2010
(pdf)
Program 2009 (pdf)
Program 2008
(pdf)
Program 2007 (pdf)
Program 2006
(pdf)
Program 2005 (pdf)
Program 2004 (pdf)
Program 2003 (pdf)
Program 2002 (pdf)

 
Kontakt

Telefon: 08-24 12 90 

E-post: info@plan.se

 
 
 
Bli medlem!

Bli en del av Sveriges största nätverk inom Supply Chain!

 
 
 
 
 
   

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain och lean.
Besöksadress: Gustavslundsvägen 143, 5tr, Bromma. Telefon: 08-24 12 90. E-post: info@plan.se